söndag 27 februari 2011

Ängsareten, Utby

Efter en vecka med feber och förkylning, var det åter dags för att ge sig ut bland blocken för att jobba på projekten. Idag tillsammans med Ola och Ellen.

Först var tanken att vi skulle bege oss ut till Hönö. Pick och pack i bilen och färjan tog oss dit. Väl på plats insåg vi att inte bara Göteborg stad hade blivit drabbat av isbeläggningen. Alla väggar, alla block, alla trän och buskar var täckta med ca 1cm tjock is. Alla 3 fick känna på hur det var att vara bambi idag.

Efter en stunds dividerande beslöt vi oss för att åka tillbaka till stan och besöka Utbys block istället. En anhalt på La Bouse blocket först för att repetera några fina klassiker, för att sedan göra Ängsareten. Ola och Ellen fick även göra Rally.


Med risk att snart bli tjatig, men här kommer en bild på Ola när han kör "Ängsareten"

Dagens höjdpunkt blev när Ola begick en hård strid med superklassikern Kurvan. Efter många tappra försök och adrenalin så att hela kroppen skakade fick han gjort denna fina linje! Starkt jobbat!

Avslutningsvis fick jag göra några riktigt bra press på Nästan namnlös. Nu med ny och bättre beta för mig så nu är näääära nääära.

Är det så att du nu känner att du inte kommer upp för något i Utby, kan detta bero på att någon klant glömt en gammal halvrutten banan i sin väska, mosat den och lagt sin lappis i detta. Sedan borstat knoppar i Utby...

Tack för en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar