lördag 20 augusti 2016

Ute på fältet igen!

Nåja, rubriken kanske ljuger lite då sommaren har varit fullspäckad med klättring både på hemmaplan och i Finland.
I Finland har jag både varit i Jyväskylä och Vaasa för bouldering där jag jag i det sistnämnda området gjorde en riktigt fin highball. Redogörelse för resan i Finland kommer i ett annat inlägg, fullmatat med bilder.

Bilder kommer jag även slänga upp under senvåren och sommaren från hemmaplan så småning om. Bloggen blev lite lidande när jag inte kunde ladda över bilder när vi flyttade. Men nu är vi på gång att lösa även det.

I dagarna har jag och Peter kommit igång igen med klättringen och utvecklandet. Sista semesterdagen för mig och Peters sista pappadag spenderade vi det senaste tillskottet i Floda. Där har flera block ploppat upp och vi besökte det som vi kalla för Toblerone-blocket. En sjukt fin rail som vi båda kände att det kan gå, men inte just då. Blocket ser lägre ut än var det är. Bjuder faktiskt på 4 meter klättring men de fina flytten är i början. Ser fram emot återbesök på denna.

Lifestyle
Lifestyle med Peter när han sitter och tejpar inför press på railen

Sedan gjorde vi, efter 1,5 år nästa, återbesök vi Lunchblocket utanför Göteborg. Detta gjordes igår på vår lunchrast och därav namnet på blocket. Fler coola linjer som är lite hårdare än vad Peter och jag är vana vid. Blir fler lunchraster här med andra ord.

Lunchblocket
Projekt på Lunchblocket

Skönt att äntligen få bjuda lite på bilder och text igen och nu blir det som sagt mer av den vara så häng med bara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar