fredag 18 februari 2011

Nightsession, Utby

Igår kväll begav sig 3 gringos ut i skogen för att sända. Väskorna packade med 5 ledlampor från Classe (varav 3 laddade) kördes det som aldrig förr. Sticket var helt fantastiskt bra och det vankades storsänd på lite tyngre problem i skogarna i Utby,

Jocke valde att värma upp på "Voodoo", som han slitit hud på så många gånger förr. Att ha i åtanken var att Jocke var på att i måndags också och hängde i toppen ett antal gånger. Efter några press åkte även lamporna upp. Ted var på ingång och Jocke kämpade. Ted ringde, jag tjötade, Jocke sände under samtalet! I´m still impressed dude!! Det är bara att lyfta på hatten till Jocke till ett fint skick!


Jocke skickar mot toppen som blev hans slutliga tick på "Voodoo"

Vi gick vidare mot "Nästan Namnlös" där jag själv har önskat mig ett sänd under våren. Hade denna kväll bästa pressen på länge och nu är det nog inte jättelång borta. Kände på slutmoven och nu ska jag mer eller mindre bara länka den.
Ted älskar för övrigt detta probelm...

Vi avslutade med "M.P.F.C" (Vad står detta för?) där vi alla kämpade för att hitta beta. Troligtvis har vi det nu men tror att alla gringos måste vara lite mer fräscha i kroppen osv osv (bortförklaringar är alltid bra...)

En trevlig kväll och Utby fortsätter att generera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar