söndag 17 augusti 2014

En resa till Kjugekull!

Karin fångar toppgreppet på Hajfena

Hemma, utvilade efter 12 timmars sömn, från Kjugekull. I fredags eftermiddag åkte Ted, Dan, Karin och jag ner till Kjuge för att klättra lite annat än det som är runt Gbg. Fredagen bjöd på bra klättring och från min sida var det många projekt som låg i fokus. Kanske dumt iom värmen. Sticket var inte fruktansvärt dåligt, men visst fick man nypa hårdare än vanligt. Under kvällen blev det också dags för sensommarens/höstens första lampsession vilket gjorde allt mycket mysigare. Ca 23 var det dags att hitta tältplats.
Efter att irrat runt i nästan 1 timme för att hitta tältplats, gav vi upp. Alla nya kohagar samt att det råder tältförbud överallt gjorde det inte lätt. Slagga under bar himmel och i bilarna blev alternativet.
Lördagen började sedan med den fantastiska frukosten på slottet. Sedan ut och sända. Efter halva dagen drog Ted hem och vi andra vilade på paddorna en bra stund. Sen eftermiddag kom de kalla vindarna (jag frös) och sticket med det. Ca 19 beslöt vi oss för att åka hem till Gbg då vädret ändrades drastiskt för söndagen med regn och åska.
Grymma dagar, men kanske lite för få sänd, men vad gör det =) När åker vi igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar