fredag 2 september 2016

Finland sommaren 2016

Finland 2016
Vaasa bouldering

Varje sommar åker jag och familjen över till Finland och håller till en bit utanför staden Jyväskylä. Med åren har jag jobbat fram ett nätverk med många fina vänner som gärna visar pärlorna som passar min klättring.
Ofta när vi åker lyckas vi pricka in sisådär med väderförhållandena. Ofta kvavt, åska och regn. I år var det egentligen inget undantag, men de klätterdagar som bjöds på i Jyväskylä visade sig vara bra. Jag fick bland annat gjort ny highpoint på mitt långtidsprojekt "Robin Hood".
Även när jag åkte till ett annat segdraget projekt, "Illuminator", så var vädret inte helt 100. Visst, det är gött med värme och sol, men att jobba på soldränkta sluttare i brant är inte att önska när man ska ta i lite.

Men för att toppa resan i år så hyrde mina kamrater och jag ett hus i Vaasa. Där spenderade vi 3 dagar i olka sektorer. Några nya och några gamla. Dessa dagar hade vi fantastiska förhållanden men bra temp och vackert väder. Det slutade även med att jag gjorde den fin fina linjen "Häkkinen on ykkonen". Hög och läskig men väl värd att gör!

Bjuder här på lite blandade bilder från olika klätterområden.

Finland 2016
Vaasa

Finland 2016
Vaasa

Finland 2016
Vaasa

Finland 2016
Vaasa

Finland 2016
Keuruu/Jyväskylä

Finland 2016
Keuruu/Jyväskylä

Finland 2016
Keuruu/Jyväskylä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar