torsdag 24 mars 2016

All in med pappaklättring

Igår var det dags igen för lite pappaklättring. Peter och jag drog med oss minstingarna till slabben i Floda för att njuta av det fina vädret. I början var det riktigt kallt och rått, men solen tittade fram till slut,

Vi började med att projektera slabben som vi aldrig kommer upp för. Jag fick ny highpoint och jag tror att den kan gå ner snart, bara jag litar på att vänsterfoten står fast. Slabben är en av de hårdaste jag känt på, på flera år.

Vidare gick vi upp till Mindgame-blocket. Ungarna (även papporna) avnjöt en god pannkakslunch. Sedan skrämde vi upp Peter för Mindgame som har gnagat hans minne många nätter nu.
Johannes somnade så jag passade på att borsta fram en ny linje på blocket som jag ville göra. Peter lämnade oss så jag fick ha fågelljud och en snarkade pojk som sällskap.

Mindgame
Fokus på Mindgame

Nu var det dags att sända den nya linjen. Start på samma grepp som Mindgame, upp till stor rail med crimp, placera fötter, mantla upp på slabben, kliv upp och du är mer eller mindre hemma. Trevligt, enklare problem. Namn: När barnet tystnat. Kanske inte det finaste problemet i skogen, men väl värd att göra när man är på besök.

Nu laddar vi för Påsken och förhoppningsvis kanske jag kan få en halvdag i Lyckan utanför Fågelfors!

Johannes
Johannes tycker det är kul med äventyr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar